زمان انتشار:
686 روز پیش
نوروز ۱۴۰۰ با غذایای ایرانی

فهیمه خضر حیدری در این شمارهی ویژه از پادکستِ #غذایای_ایرانی میزبان بسیاری از چهرههای آشنا و دوستداشتنی است تا از بهار و نو شدن و امید و البته سبزیپلو با ماهی بگویند. حال و هوای آشپزخانهی ایرانی در شب عیدِ فرخندهی #نوروز چهگونه است؟ از ایران تا افغانستان و تاجیکستان، مردم برای جشن بزرگِ نوروز چه میکنند؟ چه میپزند؟ چهطوری میپزند و روی سفرهی عید چهها میگذارند؟
در این شماره از پادکست غذایای ایرانی به دو ساعت حال و هوای نوروز دعوت شدهاید، دو ساعت مهمانی و گپ و فال حافظ و قزلآلا و ماهی شکمپر و هفتسین و موسیقی و بوی خوشِ سیر و سبزیهای تازه؛ سبزیهای تازه مثل آرزوهای تازه.